TW Steel heeft een meerjarige verbintenis met het Sahara Force India Formula One Team gesloten als ?Official Timing Partner?, en heeft daarmee weer een positie op één van de belangrijkste platformen verworven voor wereldwijde exposure: het Formule 1 circuit. Om de ambities van het raceteam en TW Steel te onderstrepen, lanceert TW Steel de Sahara Force India Pilot Editions.

De zes nieuwe Pilot modellen zijn voorzien van opvallend gekleurde designelementen die de horloges duidelijk koppelen aan het Sahara Force India Formule 1 Team, inclusief het teamlogo op de wijzerplaat en een gravure op de achterkant van de kast. De chronodrukkers zijn gemaakt van rood aluminium en de grote cijfers en wijzers vergroten de afleesbaarheid. De wijzerplaten zijn vervaardigd van carbonfiber, een lichtgewicht composiet materiaal dat in de racerij en met name de Formule 1 veel wordt toegepast.


TW Steel Sahara Force India TW428 - klik aan voor een grotere afbeelding


De Sahara Force India Pilot Editions zijn verkrijgbaar met een kastdiameter van 45 en 48 mm, hebben een nauwkeurig Miyota kaliber 6S20 chronografen uurwerk en zijn waterdicht tot een druk van 5 ATM. De horloges kosten tussen de ? 319,- en ? 419,-. Kijk op Horloge.info/TW-Steel en TWSteel.com voor meer nieuws en informatie.