In samenwerking met de Belgische juwelier Colman (Antwerpen en Knokke) opent Tudor deze zomer een pop-up boutique in de Vlaamse stad. Met een exclusieve Black Bay 58 Bronze Boutique Edition die hier exclusief zal worden verkocht. Horloge.info was erbij.

America’s Cup

Tot en met 31 augustus kun je hier terecht aan de Kustlaan 101 te Knokke. De chique badplaats biedt plaats aan het Zwitserse merk in de vorm van een ruime pop-up van 100 vierkante meter. Waar je op elke millimeter de Zwitserse knowhow voelt in combinatie met facetten van hun samenwerkingen met onder meer Tudor Pro Cycling, de World Surf League en het America’s Cup-team Alinghi Red Bull Racing.

Colman x Tudor

Fon Martens van Colman: “We zijn erg enthousiast om de eerste Tudor pop-up boutique aan de Belgische kust te openen. Gelegen in het hartje van de bruisende winkelstraat van Knokke, zijn wij ervan overtuigd dat deze tijdelijke boutique een geweldige zichtbaarheid zal zijn voor het merk.”

Waarop een woordvoerder van Tudor toevoegde: “Tudor is verheugd om samen te werken met de jarenlange retailpartner Colman om onze Tudor pop-up boutique in Knokke te openen. Dit zal de zichtbaarheid van ons merk verder vergroten op één van de meest populaire zomerlocaties aan de Noordzee.”

Boutique Edition

Een primeur voor de pop-up is de Black Bay 58 Bronze Boutique Edition (€4.750).

Een 39mm gesatineerde bronzen kast wat aan de voorzijde wordt doorgetrokken in de bruine bronstint van de wijzerplaat. Bovendien heeft de Black Bay, net als elk ander model in de Black Bay-lijn, nog altijd een wijzerplaat die is geïnspireerd op de Tudor-duikhorloges uit de jaren vijftig. In het bijzonder heeft het nog steeds de karakteristieke hoekige wijzers die bij verzamelaars bekend staan als de ‘Snowflake’ die verscheen in de catalogus van 1969.

Dit alles wordt aangedreven door het COSC-gecertificeerde manufactuurkaliber MT5400, dat beschikt over een gangreserve van 70 uur. Het bronzen horloge is exclusief verkrijgbaar in ongeveer vijftig Tudorboutiques over de hele wereld.

Buiten de bronzen editie is er uiteraard een keur aan andere modellen beschikbaar en geeft de pop-up een goed beeld van wat het Zwitserse merk te bieden heeft in een reeks klassieke, sportieve, duik- en historische modellen.

Tudor pop-up boutique (t/m 31 augustus 2023)
Kustlaan 101
8300 Knokke – België
+32 471 528453
knokke@colman.be