Met de feestdagen voor de deur heeft het populaire horlogemerk Swatch ook dit jaar een Season?s collectie uitgegeven. Daarin een goudkleurige Gent, een zilverkleurige New Gent (de nieuwe, grotere Swatch horloges) en een bijzondere Special Gent in een gelimiteerde oplage.

De gouden Gent staat voor de winterzon in de Season?s collectie. Toepasselijk genaamd ?Winter Sun? (ref GZ233), is het horloge uitgerust met een goudkleurige siliconen band, een 34 millimeter volledig gouden kunststof kast en een glinsterende goudkleurige wijzerplaat met zilveren indexen. Met een advies verkoopprijs van ? 43,- is het een stralend cadeau voor onder de kerstboom.


De hemelse metgezel van de Winter Sun is de zacht glinsterende New Gent ?Winter Moon? (ref SUOZ101). Het horloge heeft een zilverkleurige siliconen band, een dito 41 millimeter kunststof kast en de geborstelde zilveren wijzerplaat met gouden indexen geeft dit horloge de feestelijke finishing touch. Het ideale ?conversation piece? voor tijdens het kerstdiner voor ? 60,-.Snow Dance (ref GZ232S) is het derde Gent model uit de 2010 Season?s Collectie. Met een speelse inborst gaven de ontwerpers karakteristieke creatieve flair aan het horloge door de fonkelende gouden ster in een ijswitte kast. klik aan voor een grote afbeelding van de Snow Dance (ref GZ232S)Snow Dance roept het gevoel op van de glinstering van sneeuw boven het ijs waarop kinderen spelen en plezier maken. De Snow Dance komt in een speciale verpakking die een weergave is van de ijsbaan bij Rockefeller Centre, met daarachter de kerstboom in het hart van New York. In de verpakking is op het horloge een sneeuwbol neergedaald met daarin schaatsende kinderen. Ook op de horlogeverpakking vermaken ze zich schaatsend en dansend op de schaatsbaan.


Het ijs, de sneeuw, warme winterkleren, schaatsen en de feestelijke sfeer maakt dit tot een memorabele Season?s Special. De 34 millimeter brede Snow Dance, compleet met sneeuwbol en speciale verpakking, is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 7.777 stuks voor ? 73,-.


Zie voor meer nieuws en informatie over Swatch Horloge.info/Swatch en ww.swatch.nl.