Bloemen, kristallen en een horloge; de Swatch Moederdag Special 2008 heeft voor ieder wat wils! Stijl is geen kwestie van smaak, maar van gevoel. De Moederdag Special is stijlvol en elegant, net als iedere moeder.

We hebben allemaal al eens eerder Moederdag gevierd. Met kleurrijke boeketten, luxueuze etentjes, wellness weekendjes, theatervoorstellingen of schoonmaakhulp en zelfs huishoudelijke apparaten. Met welk cadeau ga je haar dit jaar verassen? Een horloge! Een geschenk dat ze niet in een laatje weg zal stoppen en dat ook nog eens heel handig is. Bovendien staat het symbool voor alle tijd die ze als toegewijde, liefdevolle moeder dagelijks aan haar gezin besteed. En tegen het Swatch Moedersdag horloge kan geen boeket op, want de geborduurde bloemen zullen nooit verwelken.

Swatch Moederdag Special
Tijd om het bijzonderde Moederdag horloge van dichtbij te bekijken. Een transparante SKIN met crèmekleurige metallic wijzerplaat en twaalf twinkelende lila kristallen als uurmarkering. Een horlogeband van glanzend crèmekleurig synthetisch leer, rijkelijk versierd met geborduurde kransen, bloemen en pailletten. De combinatie van kleuren en patronen maakt het horloge voor iedere gelegenheid geschikt. Mocht moederlief het toch een keer afdoen, dan kan ze het veilig opbergen in het bijbehorende tasje.

Speciale cadeauverpakking
Bij de Swatch Moederdag Special hoort een charmant bijpassend tasje. Het crèmekleurige synthetische leer reflecteert het licht en is versierd met dezelfde kransen, bloemen en geborduurde pailletten.

Advies winkelverkoopprijs: ? 85.00