De Swatch Chrono Plastic collectie is dit seizoen uitgebreid met maar liefst 10 nieuwe stijlvolle modellen. De opvallend gekleurde horloges zijn uitermate geschikt voor de sportieve, maar ook modebewuste man en vrouw.

Vijf nieuwe modellen zijn geheel in het wit met een schakelarmband en een opvallend gekleurde wijzerplaat. De all-white look van de band en kast geeft het stoere horloge een elegante touch. Met als achternaam ?Purity? zijn er modellen met een rode, blauwe, paarse, roze en oceaanblauwe wijzerplaat. De horloges meten 42 millimeter in diameter.


De vijf andere modellen hebben een siliconen band en een solide plastic kast. De horloges met sprekende namen als ?Hot Chili?, ?Green Master? en ?Purple Funk? zijn verkrijgbaar in de opvallende kleuren rood, grasgroen, paars, wit en blauw-grijs. De kastdiameter is 42,5 millimeter.


Swatch Chrono Plastic 2010


Beide modellen zijn voorzien van een quartz ETA uurwerk met chronograaffunctie en datumaanduiding en hebben een verkoopprijs van ? 83,-. Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met Swatch via telefoon: +31 (0)40 219 99 40 en www.swatch.com.