De jaarlijkse verkiezing voor de Limited Edition voor het grootste Nederlandstalige forum over horloges ? Horlogeforum.nl ? is dit jaar gewonnen door Steinhart, en wel met een aangepast model van hun Ocean 1 GM Blue Red. Voor het forum was een voorstel gedaan met een vintage en witte look, die door de meeste leden van het forum werd verkozen tot hun favoriet.

De Steinhart Ocean 1 GMT Blue Red ?Horlogeforum.nl? Limited Edition zal daarom in productie gaan. Éénmalig en in deze uitvoering alleen voor het forum welteverstaan. Wijzigingen ten opzichte van het origineel zijn de witte wijzerplaat met ?vintage? lichtgevende pasta in wijzers en indexen (zo gekleurd dat het lijkt alsof het er al enige decennia in zit), ?Limited Edition 2011? op de wijzerplaat als op de bodem, waar ook de naam van het forum en de unieke nummering zal komen te staan. Verder kunnen toekomstige eigenaren kiezen uit plexiglas (voor de echte vintage diehard), ontspiegeld saffier glas met loep of ?vintage? (licht gebold) ontspiegeld saffier glas zonder loep.


De Steinhart zal de 9e Limited worden die voor Horlogeforum.nl wordt gemaakt. In eerdere jaren werden er al Limiteds gemaakt door merken als Fortis, MeisterSinger, ZENO, Pellikaan en Azimuth. De Steinhart Ocean 1 GMT Blue Red ?Horlogeforum.nl? Limited Edition zal worden gemaakt in een oplage van minimaal 25 stuks en maximaal 99 stuks (afhankelijk van het aantal bestelde horloges). Het horloge kost ?390,- en is te bestellen via het besteltopic op Horlogeforum.nl.