Ze zijn hip en trendy, maar vooral grappig en goedkoop: de digitale siliconen horloges in trendy kleuren van Smash®. De ideale strandpartner voor komende zomer, waar we met veel verlangen naar uitkijken nu de straten in de Benelux nog steeds bedekt liggen onder een laagje sneeuw.

Vorig zomerseizoen waren ze al een grote hit in de landen rond de Middellandse zee en dit jaar zullen we ze ook in België en Nederland om menig pols zien: de Smash® Silly horloges. Het grootste voordeel is de prijs: voor ? 13,- per stuk maakt het niet uit wat er mee gebeurt en voor de zekerheid neem je er dan gelijk maar twee. Of drie, of …


Hoewel er met de horloges eigenlijk niets hoeft te gebeuren; de simpele gadgets, bestaande uit een flexibele siliconen band om een LCD quartz uurwerkje, zijn tot 50 meter waterdicht en komen ook nog eens met twee jaar fabrieksgarantie. Bij het zwemmen in zee kun je het bandje dus rustig omhouden en loop je niet het risico dat het uit je schoen gestolen wordt. Een ideale badgast dus.


Ook belangrijk is dat de hebbedingetjes verkrijgbaar zijn in 10 trendy kleuren die van het siliconen horloge een echte modegadget maken. Zie voor verkooppunten en nog meer kleurrijke modellen van Smash® de website www.smash-watches.com.