De nieuwe Velatura collectie verwelkomt twee nieuwe chronografen in haar midden. Deze extra vrouwelijke horloges, voorzien van het 7T92 chronografen kaliber, beschikken over meerdere functies en zijn daarnaast een waar sieraad aan de pols van elke stijlbewuste vrouw.

Seiko Velatura is een collectie van high performance watersport horloges voor zowel heren als
dames. Elk model combineert innoverende functies met een geraffineerd design. Beide nieuwe damesmodellen zijn uitgevoerd met een stalen kast, voorzien van een prachtige parelmoeren wijzerplaat en besprenkeld met diamantjes:


Seiko Velatura Chronograaf SNDZ37 (foto boven)
De SNDZ37 is een chronograaf voorzien van een parelmoeren wijzerplaat en een stalen kast met saffierglas. De besprenkeling van de lunet en urenindexen met 53 diamantjes maakt dit horloge een elegante verschijning. Het horloge heeft een roestvrijstalen band met een vouwsluiting en is tot 100 meter waterdicht.


Seiko Velatura Chronograaf SNDZ41Seiko Velatura Chronograaf SNDZ41
Het SNDZ41 model van Seiko is ook voorzien van een prachtige parelmoeren wijzerplaat, saffierglas en een stalen kast maar heeft met de leren band met blauwe stiksels een iets sportievere uitstraling. Het horloge heeft meerdere blauwe details en is eveneens sierlijk door de bewerking van de urenindexen met diamantjes. De combinatie van de innoverende functies en het geraffineerde design maken het horloge elegant maar toch modern.


De adviesprijs van de SNDZ37 is ? 850,-, van de SNDZ41 ? 460,-. Meer over de wereld van Seiko, als ook het dichtsbijzijnde Seiko verkooppunt, kunt u vinden op www.seiko.nl.