De prestatie is vooral een zaak van precisie, sterkte en flexibiliteit. Drie eigenschappen die centraal staan in de nieuwe herencollectie van Baume & Mercier: automatische kalibers met nuttige functies met een feilloze precisie, kasten in staal en titanium voor een maximale stevigheid, armbanden in gevulkaniseerd zwart rubber voor de soepelheid en de schokdemping. En dat alles in een perfecte afwerking met Baume & Mercier-signatuur.

De nieuwe HAMPTON XL MAGNUM en RIVIERA XXL MAGNUM zijn weliswaar voor de actie gemaakt maar ze voelen zich zowel in de stad als op het terrein thuis. Dankzij hun stevigheid en hun waterdichtheid zijn ze ideale instrumenten tijdens het duiken, het zeilen of elke andere sportactiviteit. Het zijn echte amfibie-uurwerken die nooit schrik hebben om zich in het water te begeven om hun bezitters te vergezellen tijdens de intense momenten van het leven, en er iedere seconde van te meten.


Hampton XL MagnumDeze collectie, die in het verlengde ligt van de symboolreeksen HAMPTON en RIVIERA van Baume & Mercier, vertaalt perfect de roeping van het merk uit Genève: een Zwitsers horlogemakershuis dat mee is met zijn tijd. Van 1830 tot nu is Baume & Mercier altijd geëvolueerd met zijn reeksen, waarbij hij steeds de aandacht voor het detail, de kwaliteitseisen en de regels om een goed product te maken, heeft bewaard.


Het rubber, het staal en het titanium van hoge kwaliteit die in de nieuwe HAMPTON- en RIVIERA-modellen verwerkt zijn, verhogen het mannelijke aspect in het design door hun technische en functionele kenmerken. Binnenin herinnert het mechanisch mechanisme dat automatisch opnieuw wordt opgewonden en dat zichtbaar is door een ovaal raampje in de bodem van de kast, eraan dat achter het stalen pantser het hart van een Baume & Mercier klopt.

De Hampton XL Magnum kost 2.910 euro, de Riviera XXL Magnum 2.990 euro.