Op zaterdag 6 en zondag 7 december vindt in Maastricht de eerste horlogebeurs in Nederland plaats waar onafhankelijke en innovatieve horlogemakers zich zullen presenteren. Bezoekers krijgen de unieke mogelijkheid om kennis te maken met de horlogemakers zelf en hun meest actuele producten. Een walhalla voor de ware horlogeliefhebber en ?kenner.

Merken en bedrijven die op Watch2008 o.a. te bezoeken zullen zijn : Archimede, Aristo Vollmer, AWCo, Blancier, Christiaan van der Klaauw, Cornelius & Cie, Costro, Cyclos, D. Dornblüth & Soehne, Glycine, Habring², Hentschel Hamburg, Horloges Magazine, JS Watch co., Kadloo, Kazimon, Korsbek, Kremke Watch Co., Kudoke, Limes, Lottermann & Söhne, Rainer Nienaber, Steffen, Stowa, Theo Fabergé, Thomas Ninchritz en Quadtec. Daarnaast zal Lottermann & Söhne een lezingen geven en is er bij stand 102 een meetingpoint gecreëerd voor leden van verschillende Nederlandse en Duitse horlogefora.


kasteel De Hoogenweerth in Maastricht?Een evenement als dit, puur gericht op onafhankelijke horlogemerken, ontbrak nog in de Benelux, en misschien wel in Europa?, aldus Ernie Romers, één van de initiatiefnemers. ?Een beurs waar het pure vakmanschap op de eerste plaats staat en waar ruimte is voor onafhankelijke producenten om hun enthousiasme over te brengen op de ware liefhebber. Daar draait het om bijWatch2008?.
Niet voor niets is gekozen voor kasteel De Hoogenweerth in Maastricht: de uitstraling, de allure en zeker ook de internationale bereikbaarheid is zeer belangrijk volgens de initiatiefnemers.


Onder de bezoekers op zondag zal aan de hand van de entreebewijzen een Stowa Flieger twv ? 520,- worden verloot. Dit horloge is gelimiteerd tot 100 stuks, de andere 99 stuks waren in 51 minuten uitverkocht. De loting zal op zondag worden gehouden tijdens de beurs, de uitslag zal ook op de website worden gepubliceerd.


Openingstijden:
Zaterdag 6 van 11 tot 19 uur.
Zondag 7 december van 10 tot 17 uur.


De toegangsprijs bedraagt ? 35,- inclusief drankjes en hapjes. Twee bezoekers betalen samen ? 40,-. Voor meer informatie zie www.watch2008.nl.


Watch2008
Kasteel De Hoogenweerth B.V.
Hoge Weerd 2
6229 AM Maastricht