Va, Pensiero is een krachtige aria uit de Opera Nabucco van Verdi. Niet voor niets heeft Raymond Weil gekozen voor deze naam voor het nieuwe horloge uit de Nabucco-lijn (dat tijdens Baselworld van 18 t/m 25 maart a.s. gepresenteerd zal worden): de chronograaf, gemaakt van titanium, heeft een buitengewoon krachtige uitstraling.

De imposante Nabucco-lijn van Raymond Weil kenmerkt zich door hoogwaardige technologie, die is verpakt in een even spraakmakend als krachtig design. Met de introductie van de Va, Pensiero krijgt de Nabucco een nieuwe dimensie: één van titanium. De ronde kast met de vorstelijke diameter van 46 millimeter is in zijn geheel van dit, voor de gelegenheid gezandstraalde, metaal gemaakt. Ook de bezel met tachymeter schaal is gemaakt van dit lichtgewicht en robuuste materiaal. Doordat de drukkers, kroon en kastbodem in de kast geschroefd zijn, is het horloge waterdicht tot 200 meter en dus ook uitermate geschikt voor sportieve doeleinden.


Het horloge beschikt intern over een automatisch ETA (Valjoux) 7753 tri-compax uurwerk, waardoor het over een chronograaffunctie en datumaanduiding beschikt.  De prijs van de Raymond Weil Nabucco Va, Pensiero zal na de introductie op Baselworld bekend zijn. Zie voor verkoopadressen de website van Raymond Weil of bel met Martinshof: 088 – 655 04 55.