Ralph Lauren Watch and Jewelry Co is een nieuw merk, ontstaan uit een recente samenwerking tussen de Richemont Group en Polo Ralph Lauren. Tijdens de SIHH is de eerste horloge collectie gepresenteerd: de Ralph Lauren Stirrup Collection.

Hoewel het silhouet van de Stirrup ? stijgbeugel ? horloges uniek is, is de designer toch meteen herkenbaar. Het ontwerp van dit horloge is zo uitgevoerd dat het, dankzij de hippische achtergrond en gevierde geschiedenis van Polo Ralph Lauren, en de lange ervaring met het produceren van kwalitatief hoogstaande horloges van de Richemont Group, meteen een klassiek lijkt te gaan worden. Van de Romeinse cijfers en ?spoorweg? minutenindexering op een gelakte wijzerplaat tot aan het prachtig gesneden en gebolde saffieren glas, alle details roepen een gevoel van tijdloze verfijning op.


De Ralph Lauren Stirrup Collection is verkrijgbaar in 18 karaat wit- of roségoud of gelimiteerd in platina. Op de kroon staan in reliëf de letters ?RL? of, bij het kleine pavé model, een enkele diamant.