Tijdens het dit weekend gespeelde ABN Amro Ladies Open golftoernooi op Golfclub Broekpolder in Vlaardingen, werd op dag twee door de Australische Karen Lunn op hole 9 een hole-in-one geslagen. En omdat hole 9 de ?Omega hole? was, kreeg ze ? buiten een eagle op haar scorecard ? een Omega horloge uit de Constellation-lijn aangeboden.

Het horloge werd haar overhandigd door Marcel op het Broek, marketing manager van Omega Nederland (op foto). Lunn vertelde dat ze erg blij met het horloge is, ze had altijd al een Omega willen hebben en had er laatst al bijna een gekocht. Dat is nu niet meer nodig. De 8-voudig toernooiwinnares op de European Ladies Tour, maakte door haar hole-in-one ? en een eagle op hole 18 op dag drie ? haar wat mindere eerste dag goed. Ze eindigde uiteindelijk gedeeld 13de, op 7 slagen van winnares Florentyna Parker.


Florentyna Parker neemt haar prijzen in ontvangstVoor de Engelse Parker was het haar eerste toernooizege op de European Ladies Tour. Ook zij kreeg ? naast de beker en het prijzengeld van ? 37.500,- ? een Omega Constellation overhandigd door Eric Vanderhoeven, brand manager Omega Benelux.


De nieuwe collectie Omega Constellation horloges was tijdens het evenement in Vlaardingen voor het eerst in Nederland te zien. Horloge.info schreef vorige maand al eens over deze horloges in de rubriek ?For the Ladies?.


Zie voor meer informatie over de ABN Amro Ladies Open www.abnamroladiesopen.nl, voor meer nieuws een informatie over Omega Horloge.info/Omega en voor verkooppunten en alle collecties www.omegawatches.com.