Na het overweldigende succes van het eerdere Black Pilot horloge heeft Archimede besloten twee nieuwe modellen te introduceren met dezelfde uiterlijkheden. Naast de originele Pilot (42 mm) zijn nu ook de Pilot M (39 mm) en de indrukwekkende Pilot Chronograph (42 mm) verkrijgbaar in sportief en stoer zwart.

De roestvrijstalen kasten zijn voorzien van een laagje krasvast zwart PVD, wat de horloges het stoere uiterlijk geeft. De modellen Pilot en Pilot M hebben het Zwitserse automatische ETA 2824 uurwerk. De Pilot Chronograph heeft het betrouwbare automatische Valjoux 7750 chronografen uurwerk. De extra grote kronen van de Pilot horloges en drukkers van de Pilot Chronograph zorgen voor optimaal gebruiksgemak. De afmeting en zeer duidelijke opmaak van de wijzerplaten met dikke lichtgevende cijfers en wijzers zorgen voor een goede afleesbaarheid.

de Chronograph en Pilot M

De prijzen van de zwarte PVD Pilot and Pilot M zijn ? 375,-, de Chronograph kost ? 925,-. De horloges zijn direct via de website van Archimede te bestellen: www.archimede-uhren.de.