Movado presenteert voor 2012 twee nieuwe, indrukwekkende toevoegingen aan de Bold collectie: de Bold Titaniums. Twee grote herenhorloges met 46 millimeter, van gezandstraald lichtgewicht titanium gemaakte kasten en wijzerplaten die door de intrigerende textuur een bijzondere diepte hebben.

De twee horloges zijn uiterlijk grotendeels elkaars tegenpolen: waar de ene een titaniumgrijze kast en band heeft met een door ion coating zwarte bezel en wijzerplaat, heeft de ander een zwarte kast en band en een grijze bezel en wijzerplaat. De sportief ogende horloges hebben wel een grote gestileerde stip op 12 uur en met donkeroranje gevulde lichtgevende wijzers gemeen. Ook de gedeelde honigraad structuur van de wijzerplaat en in uitgesneden indexen geven de horloges een bijzonder fraaie diepte, die bij de variant met een lichtgevende oranje reflectorring nog eens extra wordt benadrukt.


Movado Bold Titaniums


Beide Movado Bold Titanium horloges hebben een quartz uurwerk, K1 glas en zijn waterdicht tot een druk van 10 BAR. De horloges kosten rond de ? 550,-. Kijk op Movado.com voor meer informatie over het merk en verkooppunten.