Als zelfs een het vanuit haar DNA vrolijk merk als het Belgische Ice-Watch de felle kleuren inruilt voor koele, warme en pastel equivalenten, weet je dat de zomer definitief voorbij is. Niet getreurd, de plastic horloges met siliconen rubberen bandjes voor de herfst en komende winter stralen gepast de tijd van het jaar uit die er bij past: Ice-Chocolate® voor de herfst en kerst, Ice-White® voor op de schaats, ski of snowboard en Ice-Winter® om een naderende winterdepressie buiten de deur te houden.

Met de Ice-Chocolate® collectie laat Ice-Watch zien niet van haar Belgische roots vervreemd te zien, ondanks dat het merk inmiddels wereldwijd te krijgen is. Pure chocolade, melk chocolade en witte chocolade met butterscotch of karamel, heerlijke kleuren die passen bij elke wandeling tussen de vallende balderen of bij elk toetje na een feestmaal. Ice-Chocolate is het nieuwe snoepje uit de collectie.


Ice-Watch Ice-White


Ice-White® is a subtiele combinatie van de essentie en oneindige puurheid van ijs, tegen een achtergrond van kleuren. Scherpe lijnen in wit silicone, opgevrolijkt door een kleurrijke wijzerplaat. Als een soort zwarte smurf is er ook een Ice-White® Black-White, in tegengestelde kleuren, voor wie niet genoeg kan krijgen van de Sili-Black collectie.


Ice-Watch Ice-Winter


Om de winterdepressie van je af te vechten is er de Ice-Winter®, voor Ice-Watch kenners ?Sili Forever revisited?! Een ruim aanbod stevige pasteltinten die scherp afsteken tegen vallende sneeuwvlokken in een winterse storm.


De nieuwe Ice-Watch collecties zijn 43 en 48 millimeter groot en beginnen qua prijs bij ? 79,-. Voor meer nieuws en informatie over Ice Watch zie Horloge.info/Ice Watch.