Steph

Steph is een nieuw trendy Nederlands horlogemerk. De lancering van de eerste collectie van Steph was in het najaar van 2008 en is sindsdien te vinden bij tientallen Nederlandse juweliers. Tevens zijn de modellen van Steph online verkrijgbaar.


Alle modellen van Steph zijn gemaakt van 100% high tech keramiek en voorzien van een krasvrij saffierglas. Keramiek is een materiaal met een buitengewone glanzende uitstraling. Dit heeft het materiaal mede te danken doordat het met diamant is gepolijst. Daarnaast is keramiek bijzonder huidvriendelijk, krasbestendig en behoudt het zijn natuurlijke kleur voor lange tijd.


In Nederland is het merk uitgegroeid tot een groot succes, maar ook internationaal is er veel interesse voor dit nieuwe Nederlandse merk. Steph staat voor eigentijds en trendy, maar speelt met haar basiskleuren zwart en wit tevens in op het tijdloze aspect. De eerste collectie van Steph is met veel zorg en enthousiasme ontworpen en heeft mede bijgedragen aan het succes. De ontwerp(st)ers van Steph zijn dan ook met oprecht trots op het uiteindelijke resultaat en zullen toekomstige horloges voortdurend voorzien van de nieuwste trends en de beste materialen.


http://www.steph-watches.com/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Steph

Steph horloges met roségoud

De nieuwe modellen zijn gebaseerd op de zwarte en witte modellen van 37 en 43 millimeter die al in collectie zitten; ook deze nieuwe horloges zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek, hebben saffierglas en zijn voorzien …


Lees meer


Nieuw: Steph!

De horloges van Steph ogen fris en zijn geheel in lijn met de huidige trend. Momenteel zijn er vier modellen: Small, Small Zirc, Large en Large Zirc. De Small Zirc en Large Zirc modellen hebben …


Lees meer