Milus

Een sieraad als horloge.


Milus is een Zwitsers horlogemerk waarbij ultiem design en klassiek Zwitsers horlogehandwerk op schitterende wijze zijn verenigd.

De Milus collectie bestaat voor 70 procent uit dames horloges die allen stuk voor stuk juwelen op zichzelf zijn. Gewaagde vormgeving en grenzeloze creativiteit geven de modellen de herkenbare Milus look. Een mooi voorbeeld hiervan is één van de uitvoeringen van  Monocera, een witgouden klemarmband bewerkt met donkerblauwe emaille en diamantjes: een horloge, een juweel, een sieraad!

De herenhorloges uit de Milus collectie zijn opgedeeld in 4 lijnen, één met een ronde kast, één met een vierkante kast, één met een tonneau vormige kast en één met een rechthoekige kast. De uitstraling van de herenlijn is ?retro met een moderne touch en een eigen twist?.


http://www.milus.com/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Milus

MILUS wint

De ?Prix Officiel de La Revue des Montres? wordt uitgereikt aan de meest vooraanstaande merken voor hun vernieuwingen op horlogegebied, voor hun creatieve onderzoek, de kwaliteit en de innovatie.De MEREA TriRetrograde Seconds Skeleton staat symbool …


Lees meer