Marc Coblen

Marc Coblen werd in 2012 gelanceerd door TW Steel, en refereert aan de Cobelens familie: de oprichters van het bekendste Nederlandse horlogemerk. Alles draait bij Marc Coblen om fashion, verandering en gemak: horloges voor zowel mannen, als vrouwen, waarbij ?betrouwbaar?, ?betaalbaar?, maar bovenal ?verwisselbaar? en ?uniek? de belangrijkste steekwoorden zijn.


Marc Coblen horloges


De kracht van Marc Coblen is dat de horloges geheel naar eigen smaak samen te stellen zijn. De verschillende basishorloges (met of zonder chronograaf) zijn vanaf ? 159,- verkrijgbaar in staal of rosé goudkleurig staal en zijn te combineren met een grote variëteit aan gekleurde horlogebanden in siliconen of leer. Daarnaast zijn de horloges ?af te stijlen? met verschillende bezels (de ring om het glas), in stoer gehamerd staal of juist voorzien van stijlvolle Swarovski kristallen.


Marc Coblen komt ook regelmatig met nieuwe collecties banden en bezels. Het aantal mogelijkheden wordt steeds groter en is al haast eindeloos.


http://www.marccoblen.com/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Marc Coblen

Marc Coblen: It?s Time to Change

De kracht van Marc Coblen is dat de horloges geheel naar eigen smaak samen te stellen zijn. De verschillende basishorloges (met of zonder chronograaf) zijn vanaf ? 159,- verkrijgbaar in staal of rosé goudkleurig staal …


Lees meer