Sinds de oprichting in 1998 in Bern heeft Angular Momentum zich weten te onderscheiden als een fabrikant van opvallende en innovatieve, maar bovenal unieke horloges.

Sinds enkele jaren legt Angular Momentum de nadruk op het decoratieve aspect van de wijzerplaten en horlogekasten, maar ook op mechanieken die deze uurwerken tot absolute luxe-objecten maken.

Door het vakmanschap van het ‘verre èglomisé’, achterwaartse miniatuurschildering op saffieren wijzerplaten, gravures en reliëfsnijwerk in verschillend materiaal zoals goud en zilver, Japans lak en porselein onderscheiden de horloges van Angular Momentum zich als echte kunstwerkjes. Angular Momentum maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen en de beste vaklieden. In een markt waar het ene horlogemerk nauwelijks verschilt van het andere, vormen de uurwerken van Angular Momentum een categorie op zich.

In de Tijdsgalerie (Brunngasse 58, Bern) komt de wijze van presenteren van Angular Momentum het beste tot zijn recht. In haar nieuwe ‘ambassade’ toont Angular Momentum het volledige scala van haar creaties, voor zowel heren als dames. Het zijn allerlei verschillende uurwerken, die het grootste deel van de verkopen vertegenwoordigen.


http://www.angularmomentum.com/