Marc Ecko lijkt in het wereldwijd moeilijke financiële klimaat te hinken op twee gedachten: moet het geld naar de bank of naar de beurs? In ieder geval naar de staat ? en met de introductie van twee bijzonder fraaie grote mannenhorloges zal er ook nog wel wat voor Ecko zelf overblijven: zie hier The Wall Street en The Treasury.

Met in de basis een prachtig klassiek design, maar door de 42 millimeter brede kastmaat en dikke horlogebanden heel modern, zijn de twee nieuwe Marc Ecko horloges twee typisch stukjes heruitgevonden Americana, voor de volwassener geworden Amerikaanse ?way of life? (minder lenen, meer sparen). De horlogecollectie van Marc Ecko krijgt met de introductie van de twee modellen een wat serieuzere en geraffineerdere insteek, zonder daarbij de scherpe kantjes te verliezen.


De horloges komen in zilver of zwart gekleurd staal, waarbij Wall Street er ook in een goudkleurige variant komt. Beide horloges tonen de tijd via drie wijzers en hebben een datumaanduiding via een quartz uurwerk. De op chronograaf drukkers lijkende constructies naast de kroon van de Wall Street dienen als kroonbeschermers.


The Treasury van Marc Ecko


De horloges gaan tussen de ? 160,- en ? 200,- kosten, maar zijn in Nederland nog niet verkrijgbaar. Kijk op MarcEckoTime.com voor meer informatie.