Philip Watch brengt ter ere van het 150-jarig bestaan van het merk een exclusieve jubileum collectie op de markt. Deze ?Anniversary Collection? bestaat uit twee modellen, een zakhorloge en een chronograaf, en zijn in gelimiteerde oplagen beschikbaar.

Het zilveren zakhorloge is geënt op de ontwerpen van het eerste zakhorloge van Francois Philip uit 1858. Deze hommage aan de oprichter van Philip Watch heeft een mechanisch ETA/Peseux 7001 uurwerk dat met de hand opgewonden moet worden. De kast is van zilver en alle 100 exemplaren zijn genummerd en gepersonaliseerd, wat elke horloge uniek maakt.


De automatische chronograaf wekt bijzonder de aandacht door de asymmetrische vorm, een vorm waarmee de horlogemakers van Philip Watch al in de jaren 20 van de vorige eeuw in hun vormenstudies gespeeld hebben. Het horloge heeft een krokodillenlederen horlogeband met vouwsluiting, roségoud vergulde details, een geschroefde bodem, saffier glas en een ETA/Valjoux 7750 uurwerk. Het horloge is ook in een stalen uitvoering verkrijgbaar en is gelimiteerd tot 500 stuks.