Manufactuur Jaeger-LeCoultre heeft gedurende het film festival van Cannes haar derde Jaeger-LeCoultre Boutique in Frankrijk en de 28ste Boutique wereldwijd geopend.

De nieuwe ?ambassade? van Jaeger-LeCoultre werd ? tussen de rode loper ceremonies en vertoningen van films die meedongen naar de prestigieuze Palme d?Or door ? geopend door ambassadrice Diane Kruger, afgevaardigde van de Burgemeester van Cannes, Bernard Brochard, en Jaeger-LeCoultre baas Jérôme Lambert.


Diane Kruger is sinds 2007 muze van Jaeger-LeCoultre. Naast voor het openen van de Boutique, was Diane Kruger ook aanwezig voor haar rol in de laatste film van Quentin Tarantino, Inglorious Bastards, en als stem-actrice in de Franse animatiefilm Lascars, die beide op het festival werden vertoond. Tijdens de opening droeg ze een Reverso Squadra Lady van Jaeger-LeCoultre, geheel bezet met diamanten.


De nieuwe Boutique zal worden gerund door de Julian familie, jarenlang partner van Jaeger-LeCoultre. De collecties worden getoond in een op Art Deco geïnspireerde omgeving.


Jaeger-LeCoultre Boutique
27, rue d?Antibes
06400 Cannes
Tel : 04 93 38 18 17