IWC heeft een unieke set met pilotenhorloges vervaardigd voor de beste partners die er zijn: vader en zoon. Als een piloot en co-piloot werken ze samen als een perfect op elkaar afgestemd duo. Met deze fraaie horloges tonen zij hun onderlinge verbondenheid.

Met de ?Father & Son? presenteert IWC een tastbaar symbool voor de speciale relatie tussen vader en zoon: de Big Pilot?s Watch met een kast van platina (46,2 mm) voor de vader en de kleinere uitvoering in staal (39 mm) voor zijn zoon. Beide pilotenhorloges, met automatische opwinding en datumaanduiding, hebben dezelfde lichtgekleurde wijzerplaat en band van bruin krokodillenleer. Verder is het horloge van vader voorzien van het kaliber 51111 de achterkant van de IWC Father & Sonuurwerk met een gangreserve van 7 dagen, welke af te lezen is op de wijzerplaat. Zoon heeft een kaliber 30110 uurwerk in zijn horloge met een gangreserve van 42 uur.

Een klein maar interessant detail voorkomt dat ze door elkaar worden gehaald, met name als de ?bemanning? uit meerdere zonen bestaat. De cirkel aan de achterzijde van het horloge is gereserveerd voor het graveren van een naam, waardoor er geen misverstand over de juiste eigenaar kan bestaan.

De prijs van de set is afhankelijk van het aantal zonen:
Set voor vader en 1 zoon: ? 35.000,-
Set voor vader en 2 zonen: ? 38.000,-