De Portuguese is een icoon en behoort al zeventig jaar tot de ?horlogefamilies? van IWC Schaffhausen. Het damesmodel met diamanten is een exclusieve aanvulling op de stijlvolle Portuguese collectie van het Zwitserse horlogemerk. Het is een automatisch horloge voor de succesvolle, zelfstandige vrouw die waardering heeft voor een kwalitatieve en ingetogen metgezel.

De klassieke, ronde kast is uitgevoerd in wit- of roségoud welke door maar liefst 80 diamanten wordt gesierd. Het witgouden model heeft een leisteen grijze wijzerplaat terwijl de roségouden variant een zwarte of zilverkleurige wijzerplaat bezit. Een ruime keuze aan kleurrijke krokodillenlederen banden maakt dat het horloge helemaal kan worden aangepast aan de persoonlijke stijl van de draagster.


de roségouden IWC Portuguese for the ladiesDe diamanten geven een verfijning aan het horloge dat geschikt is voor alledaags gebruik. Ze bevinden zich onder het krasbestendige saffierglas dat een optimaal zicht biedt op de klassieke wijzerplaat met Arabische cijfers die typerend zijn voor de Portuguese collectie.


En voor diegene die in november en december overgaan tot aankoop van dit bijzondere horloge, biedt IWC een exclusief ééndaags bezoek aan Schaffhausen in Zwitserland om met eigen ogen te zien èn ervaren op welke wijze de IWC uurwerkmakers de horloges creëren. Gedurende de dag wordt tevens een Master Class horlogemaken aan de gasten gegeven.


De IWC Portuguese Chronograaf met 80 diamanten kost ? 15.900,-. Voor IWC verkooppunten bel 020 – 524 67 52.