Breitling lanceert de Transocean Unitime Pilot: een horloge met een hoog-technische uitstraling waar het horlogemerk om bekend staat. Het nieuwe horloge is voorzien van het manfactuur kaliber B05 Breitling chronografen uurwerk, in combinatie met een chronograaf en een zeer praktisch wereldtijden systeem.

De Transocean Unitime Pilot past perfect in het rijtje met Breitling boord-chronografen uit de jaren 1930, de legendarische Navitimer uit 1952 en talloze andere modellen die zijn opgedragen aan de helden uit de lucht: horloges met zwarte wijzerplaten met witte indexen zijn door het hoge contrast altijd een teken geweest voor de beste instrumenten voor piloten. Ook de Transocean Unitime Pilot is opgemaakt volgens dit goed afleesbare principe, in combinatie met een 46 millimeter brede geborstelde stalen kast en stalen mesh horlogeband.


Het horloge beschikt qua functionaliteit ? naast de aanduiding van tijd en de datum ? over een chronograaf (die tijden tot een lengte van 12 uur kan meten) en een wereldtijdensysteem dat eenvoudig via de kroon te verstellen is. In uitgetrokken staat kan via de kroon in één beweging een nieuwe tijdzone geselecteerd worden, waardoor het horloge een uiterst praktische partner is voor mensen die regelmatig tijdzones overschrijden ? om het even of dat in de cockpit of in het passagiersgedeelte van een vliegtuig is.


Breitling Transocean Unitime Pilot - klik aan voor een grote afbeelding


De Breitling Transocean Unitime Pilot is, naast in de omschreven uitvoering, ook verkrijgbaar met een blauwe wijzerplaat, een gepolijst roodgouden kast en in een tot 1.000 stuks gelimiteerde editie met een zwart stalen kast en mesh horlogeband. Kijk op Horloge.info/Breitling en Breitling.com voor meer nieuws en informatie.