Morgen, 24 maart 2011, gaat Baselworld - de grootste en belangrijkste horloge en juwelen show ter wereld ? weer van start. Tijdens dit jaarlijkse evenement, dat tot en met 31 maart zal duren, presenteren vrijwel alle horloge- en sieradenmerken op 160.000 m2 beursvloer hun nieuwe producten, worden innovaties getoond, zakelijke contacten gelegd en kunnen de trends voor de komende jaren worden bekeken. Horloge.info is voor u op Baselworld aanwezig, en zal u de komende weken alle belangrijke nieuwtjes tonen.

Baselworld is niet alleen een belangrijke beurs voor de industrie (met bijna 2000 exposanten uit 45 landen, die door tienduizenden inkopers en juweliers worden bezocht) en de pers (bijna 3000 vertegenwoordigers van diverse media uit 75 landen), ook liefhebbers kunnen de show bezoeken. Vanuit de Benelux maken jaarlijks tientallen horlogeliefhebbers de reis, om in één of ? met 160.000 m2 beursvoer niet onverstandig ? meerdere dagen zoveel mogelijk nieuws te absorberen. De organisatie verwacht totaal in 2011 ruim 100.000 bezoekers van over de hele wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er voor de periode tijdens Baselworld in Basel en de verre omtrek al maanden geen hotelkamer meer (tegen een normaal tarief) te vinden is.


Horloge.info is op Baselworld aanwezigHorloge.info zal tijdens Baselworld op de beursvloer aanwezig zijn en dagelijks enkele opvallende nieuwtjes voor u publiceren. We krijgen van de horlogemerken tassen vol met cd-roms, folders, boeken en memorysticks mee, zodat ook de eerste weken na ?Basel? de inhoud van Horloge.info nog gedomineerd zal worden door nieuws dat we daar hebben gekregen. Via onze homepage en onze speciale nieuwscategorie voor Baselworld, kunt u al ons laatste beursnieuws op de voet volgen. Voeg Horloge.info ook toe aan uw favorieten, en mis niets!


Baselworld heeft voor 2011 een voor bezoekers van de beurs erg nuttige app uitgegeven, voor Apple iPhone, iPad, iPod Touch en Blackberry, die gratis te downloaden is. Voor ander Smartphones is er een website gemaakt.


Baselworld 2011
Data: donderdag 24 tot en met donderdag 31 maart
Locatie: Exhibition Center Basel (Bazel, Zwitserland)
Openingstijden: dagelijks van 9:00 tot 18:00 uur. 31 maart tot 16:00 uur
Entree: dagkaart CHF 60,- (ongeveer ? 45,-), 8 dagen kaart CHF 150,- (ongeveer ? 115,-)
Internet: www.baselworld.com