De zomer lonkt en daar worden we vrolijk van. Zo ook de designers van Casio die ons het Baby-G model in een al even vrolijke en nieuwe kleurencombinatie voorschotelen: turquoise met een toets geel; dé hitkleuren deze zomer in al wat maar gedragen kan worden. Het perfecte accessoire dus.

Casio’s Baby-G bestaat verder in een waaier van uitvoeringen, in alle kleuren van de regenboog (en zelfs meer): zuurstokroze, kanariegeel of babyblauw, maar evengoed zwart, grijs of fris wit. De modellen hebben al even veel sex appeal als de naam laat aanvoelen. Stoer en vooral cool. Dito jonge dames kregen zelfs de kans een wekelijks gezicht van deze collectie te zijn via de wedstrijd ?Become a Baby-G Model?. Niet meteen een opzet die je verwacht bij een horlogecollectie, maar wél een blikvanger. Cool. Het merk mikt duidelijk op een jonge doelgroep met ?streetwise attitude?.


Baby-G 3001A-2EREn streetwise is ook die nieuwste aanwinst uit de 3001-reeks. Door het sprankelende kleurencontrast valt dit horloge hoe dan ook op en verrast bij elke outfit. De huidjes worden stilaan getaand en turquoise past daar prachtig bij en doet denken aan zon, zee en strand. Shoppen met vriendinnen, op een terrasje neerstrijken of met de tenen in het zand: deze Baby-G is een stijlvol accessoire die de outfit compleet maakt. De gele accenten op de rand van de behuizing steken helder af tegen de turquoise band. Rode cijfers en letters op het display in combinatie met de witte knopjes aan de zijkant maken de look van deze nieuwste Baby-G sprankelend fris. We vallen op de stoere kasten van ongeveer 40mm in doorsnee en maar liefst 12mm dik. Vind je dit model leuk maar zie je ook graag een ander kleurtje; de Baby-G 3001 is eveneens verkrijgbaar in ingetogen zwart, subtieler cyaan, vrolijk oranje en een karmijnrood. Dankzij een handige zoekmachine op de website www.baby-g.eu vind je het ultieme model uit de gehele Baby-G collectie door materiaal en kleur te kiezen ? de digitale wetenschap doet de rest.


Baby-G 3100 kleuren - klik aan voor een vergroting


Bovendien is Baby-G niet alleen aantrekkelijk, maar ook handig en slim; voor strandliefhebsters is de waterbestendigheid een onmisbare eigenschap. Je kan deze zomer zorgeloos en modebewust zwemmen en snorkelen. De keuze uit één van de vijf alarmstanden wekt je ongetwijfeld op een aangename manier na vrolijke en lange zomernachten. De automatische kalender loopt exact tot 2099 en wereldreizigsters hebben altijd de juiste tijd bij de hand dankzij een geïntegreerde wereldklok met dertig steden. Maar daar stopt het niet; helemaal ?bij de tijd? beschikt dit horloge over led-verlichting, is schokbestendig en heeft een stopwatch. Hoe kan het eigenlijk ook anders van een wereldwijd merk dat thuis is in veel meer dan digitale horloges alleen.


Leuk van buiten én leuk van binnen; dit is echt een horloge voor meiden die niet bang zijn om op te vallen met een kwalitatief en kleurrijk accessoire. De zomer mag komen nu!


Tekst © Horloge.info door Mylène Koppyn