Offshore Limited is een Frans horlogemerk dat in hoog tempo aan populariteit wint ? ook in de Benelux zie je de grote opvallende horloges steeds vaker. Naar het EK toe is het geen wonder dat de oranje uitvoering van de Force 4 Shadow extra aandacht krijgt, onder andere omdat John de Wolf ? de onverzettelijke oud-verdediger van Feyenoord en Oranje ? het horloge draagt.

De Offshore Limited Force 4 Shadow past goed bij De Wolf: het horloge is met 54 millimeter een gigant onder de horloges, gemaakt uit een brok roestvrij staal . In het horloge huist een betrouwbaar Zwitsers chronografen uurwerk, waardoor je niet alleen de tijd kunt aflezen, maar ook tijd kunt meten. Het tot 100 meter waterdichte horloge heeft aan de zijkant van de kast een tweede tijdsaanduiding met een eigen uurwerk, zodat de drager ook in een andere tijdzone weet hoe laat het is.


Om het gewicht van de Offshore Limited Force 4 Shadow 4 Orange onder controle te houden, is de bezel gemaakt van oranje aluminium en de horlogeband van silicone rubber ? beide voor dit model (er zijn nog 5 andere kleurencombinaties) in onze nationale lievelingskleur. De Offshore Limited Force 4 Shadow 4 Orange kost ? 483,-. Kijk op Offshore-Limited.fr voor meer informatie over het merk.