Ter gelegenheid van de 150ste verjaardag van TAG Heuer introduceert het merk een iconisch duo in een exclusieve koffer. Deze zeer speciale editie ? in een gelimiteerde oplage van 150 sets wereldwijd ? bevat een toonaangevende chronograaf en een spraakmakende mobiele telefoon.

Met het oog op het TAG Heuer jubileum zijn beide uitgevoerd in opvallend, maar gedistingeerd zwart met oranje. Het duo zit verpakt in een bijzondere ?coffret?, speciaal ontworpen door Fred Pinel van de Parijse koffer- en tassenmakers Pinel & Pinel. Zowel de jubileum Carrera als de Meridiist behoren tot de meest innovatieve TAG Heuer creaties ooit. Ze staan voor de kernwaarden van het legendarische luxehuis: prestatie, prestige en precisie. TAG Heuer?s Grand Carrera Calibre 17 RS2 Chronograph is ?s werelds eerste mechanische chronograaf met draaiende schijven in plaats van wijzers; en de Meridiist is de enige in Zwitserland gemaakte mobiel telefoon ter wereld.


TAG Heuer Grand Carrera Calibre 17 RS2 ChronographDe Grand Carrera Calibre 17 RS2 Chronograph is door het Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres chronometer gecertificeerd. Het bijzondere aan deze chronograaf is dat de subwijzerplaten zijn vervangen door vensters die zicht bieden op onder de wijzerplaat draaiende schijven. Op die schijven zijn doormiddel van twee rode streepjes de gewone seconden en chronograaf-minuten af te lezen.
De Meridiist is TAG Heuer?s mobiele telefoon met een dual time display met krasvast 60.5 karaat saffierglas en een OLED scherm (Organic Light Emitting Diode). De geïntegreerde antenne is tweemaal efficiënter dan iedere andere ontvanger in andere mobiel telefoons. Daarnaast heeft de Meridiist een ingebouwde luidspreker van 100 dB en de batterij hoeft pas na 7 uur bellen of 28 dagen stand-by weer opgeladen te worden.


klik aan voor een grote afbeelding van de TAG Heuer setDe materialen van het TAG Heuer duo zijn volledig gebaseerd op de autosport. De Grand Carrera Calibre 17 RS2 Chronograph is er in titanium en de speciale editie van de Meridiist is er in 136L staal. Alle twee hebben ze een titanium-carbon coating, een primeur voor TAG Heuer. De schitterend coffret, waarin de twee worden geleverd, is aan de boven- en zijkant via scharnieren te openen. In de koffer bevinden zich twee hightech opladers: een gangreserve apparaat voor de automatische chronograaf en een mini USB connector voor het mobiele toestel.


De set kost ? 14.900,- en zal vanaf mei 2010 exclusief verkrijgbaar bij de zeven TAG Heuer Meridiist dealers in Nederland: Amsterdam Diamond Center, Paul Pertijs (Breda), Pijnenburg (Eindhoven), Leon Martens (Maastricht), Eugene van Baal (Nijmegen), Van Willegen (Rotterdam) en Schaap & Citroen (Rotterdam).


Zie voor meer informatie over TAG Heuer www.tagheuer.com.