Steltman Watches aan het Noordeinde in Den Haag viert in 2009 het 10-jarig bestaan. Om dit jubileum luister bij te zetten, en alle klanten en goede relaties te bedanken voor het prettige contact, viert Steltman twaalf weken feest. Dat doet Steltman met de eerste Nederlandse horlogemarathon.

Steltman Watches heeft zijn horlogemerken uitgenodigd om ? achtereenvolgend ? in de periode tussen 1 september en 21 november 2009 de winkel van Steltman één week lang in hun eigen thema te transformeren. Bezoekers wanen zich elke week in een andere ?merkenboutique?. Zo vinden horlogeliefhebbers niet alleen de exclusieve modellen van hun favoriete merk die anders niet op voorraad zijn, maar kunnen zij ook kennismaken met de uitgebreide collecties van andere mechanische topmerken. Ook zullen er primeurs te zien zijn en mogelijk museumstukken.
De merken die deelnemen aan de exclusieve merkenmarathon zijn achtereenvolgens: Breguet, Hublot, Cartier, Chopard, Baume & Mercier, Lange & Söhne, Blancpain, Jaeger-LeCoultre, Aspen, Panerai, IWC en Patek Philippe.


Klanten van Steltman hebben voor 11 juli een persoonlijke uitnodiging voor deze jubileummarathon ontvangen. Zij en overige horlogeliefhebbers kunnen zich op www.steltman.nl aanmelden voor de nieuwsbrief, waarmee Steltman iedereen op de hoogte houdt van het programma en de speciale thema’s van de merken.