MeisterSinger is in Nederland een zeer populair merk. Een van de redenen voor de populariteit is ongetwijfeld dat het Duitse merk al 8 jaar lang een speciale Limited Edition voor de Nederlandse markt maakt, die ook steevast snel uitverkocht is. MeisterSinger staat ook elk jaar in de toplijst meest gelezen artikelen op Horloge.info ? dit jaar op nummer 10 met (hoe kan het ook anders) de aankondiging van de Limited Edtion 2011, waarover we op 13 september 2011 schreven onder de titel ?MeisterSinger NL Limited Edition 2011 ? deel 8?:

MeisterSinger maakt sinds 2004 jaarlijks een Limited Edition speciaal voor de Nederlandse markt. De oorsprong van de NL Limited ligt bij het Nederlandstalig horlogeforum Horlogeforum.nl, dat in 2003 de 1Z van MeisterSinger hadden verkozen tot hun Limited Edition van dat jaar, waarbij men de kroon van het horloge aan de linkerkant liet plaatsen. Dit gegeven is nog steeds één van de designelementen waar de NL Limited elk jaar aan voldoet.


De MeisterSinger NL Limited van 2011 jaar is natuurlijk wederom een 1 wijzer horloge, met dit jaar een matgrijze wijzerplaat met opgelegde roségoud vergulde cijfers. Deze combinatie geeft een prettige extra diepte aan de klassieke uitstraling van het horloge met de moderne twist. De 43 millimeter brede stalen kast heeft saffier glas boven de wijzerplaat en een zichtbodem boven het uurwerk, dat dit jaar een Sellita SW-200 automaat is.


Deze NL Limited heeft een oplage van 111 stuks (elk jaar eentje meer) en is alleen verkrijgbaar bij de Nederlandse dealers van het Duitse merk. Dit gegeven maakt het horloge extra gewild, zelfs voor verzamelaars ver buiten Europa ? waardoor naar verwachting ook de 2011 uitvoering van de MeisterSinger NL Limited snel uitverkocht zal zijn.


De prijs van het horloge is  ? 1.398,-. Kijk voor verkooppunten rechts bovenaan dit artikel en zie Horloge.info/MeisterSinger en MeisterSinger.de voor meer nieuws en informatie.