In de horlogewinkeltjes van Saint-Tropez werd deze zomer veelvuldig gevraagd naar ?dat witte horloge van Madonna?. Maar niemand in die winkeltjes wist waarover het ging. Dus het immer hippe en kokette Franse kustplaatsje liep eens een keer achter de feiten aan, want horlogemerk Glam Rock ? daar hebben we het hier over - was er nergens te koop. Deze ?modeontwerper van horlogeland? mixt serieuze horlogerie met modieuze materialen en kleuren.

Het nogal nieuwe horlogemerk dat Miami Beach Lifestyle als belangrijkste inspiratiebron heeft, is opmerkelijk en modieus. Sommige modellen neigen zelfs naar kitsch zoals Versace dat kan (of is dat rococo?). En Lady Madonna schijnt er dus mee gespot te zijn. Pure glamour in de vorm van serieuze horloges, met Zwitsers uurwerk.


Pret a porter
Het idee achter de horloges is dat je horloge modieus is, dat je het moet kunnen ?aankleden?. De lederen omhulsel van de horlogekast kan daarom eenvoudig gewisseld worden, en is verkrijgbaar in alligator, python, hagedis en andere leersoorten en goud. De collecties representeren horlogefuncties variërend van uitsluitend tijd, tijd en datum, chronograaf, duiker tot duiker met chronograaf. Materialen variëren; er zijn gouden modellen en horloges belegd met diamanten.


Origineel
De ontwerpen zijn origineel als het gaat om materiaal- en kleurgebruik, wijzerplaatontwerp en luxe afwerking. Altijd vrouwelijk, maar ook fors, opvallend, en vooral origineel; Glam Rock kan alleen met zichzelf vergeleken worden. Kom daar maar eens om, vandaag de dag.


http://www.glamrockwatches.com/