VendouX speelt als trendlabel al jaren in op de laatste mode met de meest opvallende creaties. Bekende Nederlanders, zoals Inge de Bruijn, Sylvie van der Vaart, Lieke van Lexmond, Gordon en Lange Frans dragen daarom graag horloges van het merk. Met de feestdagen al in het vizier komt het merk daarom met horloges met keramiek en fonkelde steentjes.

Keramiek is nog steeds ongekend populair, het materiaal biedt immers vele voordelen. Keramiek wordt onder extreem hoge temperatuur vervaardigd en de horloges van VendouX zijn door deze bijzondere behandeling verzekerd van een blijvende glans. De diep zachte glans van de keramische band van de VendouX Shine heeft een mystieke uitstraling en kijkend in de spiegel vallen de metertjes van de chronograaf en de fonkelende steentjes op de lunet van de stoere kast direct op. Een prachtig accessoire, passend bij elke gelegenheid en elke outfit.


Bovendien zijn de horloges kras- en kleurvast. De kast en de vouwsluiting zijn gemaakt van huidvriendelijk 316L roestvrij staal. Het kwaliteits quartz uurwerk is voorzien van een chronograaf functie en de kast is waterdicht tot 5 atmosfeer (50 meter). VendouX Shine is leverbaar in vier verschillende kleurcombinaties: wit keramiek met roségouden coating, wit keramiek en staal, zwart keramiek en roségouden coating en zwart keramiek en staal.


De VendouX Shine kost ? 199,-. Zie voor verkooppunten VendouX.com.