Top level domeinnamen horloge.nl en horloges.nl verruilden afgelopen maand voor flinke sommen van eigenaar. Ging vorige maand horloges.nl nog voor rond de ? 70.000,- over van goudsmid Eduard de Boer naar Sunnywatches, eind vorige week was het de beurt aan horloge.nl.

De domeinnaam www.horloge.nl werd voor ? 100.000,- euro door Squiggly Trading BV en De Keizer Media uit Rotterdam overgenomen van Juwelier Fred Helmer, eveneens uit de Maastad. Squiggly Trading BV is al jarenlang actief op internet met de verkoop van horloges via de naam Squiggly.com en meer recent Mastersintime.com, webwinkels met een internationaal karakter. De aanschaf van de domeinnaam horloge.nl, waarin uitgeverij De Keizer Media een minderheidsbelang neemt, moet er voor zorgen dat Squiggly Trading één van de grootste horlogewinkels op de Nederlandse markt gaat worden.


Totdat de website voor horloge.nl af is, verwijst de domeinnaam nog door naar Mastersintime.com. Ook zal er een website komen speciaal voor de Vlaamse markt via de domeinnaam www.horloge.be. Die was al in het bezit van de overnemende partijen.