Swatch lanceert volgende week een heel nieuw model: de Swatch Touch. De nieuwe Swatch maakt gebruik van de T-Touch technologie van Tissot (net als Swatch onderdeel van de Swatch Group), waardoor het nieuwe horloge geen knoppen meer heeft. Alle functies kunnen via aanraking en swipen van het scherm worden bestuurd.

De Swatch Touch zal een multifunctioneel horloge worden: naast de tijd ? die weergegeven wordt door nieuw ontworpen, afgeronde cijfers ? kan het horloge een tweede tijd of tijdzone weergeven, heeft het datum, stopwatch en een wekker- of alarmfunctie. Alle functies zijn door middel van het scherm te bedienen en eventueel te verstellen. Zoals van Swatch te verwachten, komt het horloge in een hele range hippe kleuren op de markt: Touch Black (SURB100), Touch White (SURW100), Touch Purple (SURV100), Touch Blue (SURS100), Touch Pink (SURP100) en in comflagekleuren: Touch Camouflage (SURB105).


de Swatch Touch collectie


De Swatch Touch is vanaf 10 oktober verkrijgbaar bij de Swatch Stores in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag en vanaf eind oktober ook in de Swatch Store op Schiphol. De horloges kosten ? 110,-. Zie Horloge.info/Swatch voor meer nieuws en informatie of kijk op Swatch.nl.