Swatch presenteert de ?Scuba Libre?: een geheel nieuwe uitvoering van het bekende Swatch Scuba duikhorloge. Net als de eerdere Scuba?s is de Scuba Libre een lekker zomerse ?duiker? in overwegend frisse kleuren, die echt als duikhorloge dienst kan doen maar tegelijkertijd (en misschien wel belangrijker) ook boven water stijlvol en trendy is.

De Swatch Scuba Libre heeft alles wat een duiker nodig heeft: lichtgevende wijzers en indexen die onder water goed afleesbaar zijn, een eenzijdig draaibare duikring voor het meten van de duiktijd en natuurlijk de waterdichtheid tot een druk van 20 BAR (200 meter). Maar ook boven water voldoen de horloges aan de eisen van wat nodig is: lichtgewicht plastic kasten met silicone rubberen banden in frisse en hippe kleuren. Bij drie modellen zijn de wijzerplaten daarnaast transparant, waardoor de gekleurde Swatch quartz uurwerken te zien zijn en er is één model met een bijzonder trendy nylon band, geheel in lijn met de huidige NATO horlogebanden rage.

Swatch Scuba Libre - klik aan voor een grote afbeelding

De Swatch Scuba Libre heeft een diameter van 44 millimeter en kost ? 70,-. De collectie bestaat uit de modellen Playero (ref. SUUJ400, foto bovenaan) en de modellen (vlnr, bnb op de foto hierboven) Clownfish (SUUW100), Cuttlefish (SUUM100), Chlorofish (SUUK100), Stormy (SUUK400), Deep Turtle (SUUM400), Blanca (SUUK401), Whalebone (SUUG400) en Sundowner (SUUO400).

Kijk op Horloge.info/Swatch en Swatch.nl voor meer nieuws en informatie.