Tijdens de vandaag begonnen SIHH 2012* lanceert het exclusieve Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis o.a. de roségouden Flying Tourbillon uit de La Monegasque collectie, een collectie waarvoor het inspiratie gevonden heeft in het Casino van Monte-Carlo. Het aura van de roulettetafel omgeeft La Monegasque en ademt daarmee een stijl uit die nauw verbonden is aan de chique mediterrane kustplaats.

De Roger Dubuis La Monegasque Flying Tourbillon is een uniek meesterwerk, bestemd voor slechts 188 connaisseurs wereldwijd. Uitgevoerd in roségoud, opent de Monégasque Flying Tourbillon de deur naar een nieuwe dynastie van uitzonderlijke uurwerken. Het paart het meest vermaarde onderdeel van de horlogemakerij ? de vliegende tourbillon ? aan het uiterst persoonlijke, met de hand vervaardigde, gedecoreerde en gepolijst uurwerk. Dit manufactuur kaliber RD540 bestaat uit 293 onderdelen huist in de 44 mm brede kast, die waterbestendig is tot 50 meter.


Roger Dubuis La Monegasque Flying Tourbillon


De nieuwe collectie van Roger Dubuis bestaat uit meerdere opvallende modellen. Kijk op RogerDubuis.com voor meer nieuws en informatie over het merk. Voor verkoopinformatie in de Benelux kunt u contact opnemen met de Richemont Group: 020 ? 524 67 52.


* SIHH = Salon International de la Haute Horlogerie, van 16 t/m 20 januari 2012 in Genève, waar de merken A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Cartier, JeanRichard, Girard Perregaux, Greubel Forsey, IWC, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Officine Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Ralph Lauren, Richard Mille, Roger Dubuis, Vacheron Constantin en Van Cleef & Arpels hun nieuwe modellen voor 2012 presenteren.