Het exclusieve Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis heeft de Excalibur Lady collectie uitgebreid met twee limited editions: een model in roségoud met amethist en een model in witgoud, volledig bezet is met diamanten. Van beide damesmodellen worden slechts 88 exemplaren gemaakt.

De Excalibur Lady Améthyste heeft een roségouden kast en is bezet met 48 baguette geslepen amethisten, totaal bijna 2 karaat. Het horloge heeft een lila kleurige satijnen horlogeband. De Excalibur Lady Jewellery in witgoud is bezet met maar liefst 585 diamanten, totaal 5,51 karaat. Dit topmodel is voorzien van een wit alligator lederen band.


Beide Excalibur Ladies hebben een subtiele kast van 36 mm. De elegante en verleidelijke horloges springen in het oog door de karakteristieke wijzerplaat en gekartelde kast. De wijzerplaat met zonnestraalmotief fascineert door taps toelopende Romeinse cijfers. Het horloge is tot 30 meter waterbestendig.


Roger Dubuis Excalibur Lady JewelleryIedere Excalibur Lady is voorzien van een geheel in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en gebouwd uurwerk. Het mechanische uurwerk, met automatische opwinding, draagt bovendien het prestigieuze Poinçon de Genève: een uniek kwaliteitsstempel in de Zwitserse horlogemakerij.


Roger Dubuis Excalibur Lady horloges zijn er vanaf ? 11.100,-. De Roger Dubuis Excalibur Lady Améthyste kost ? 37.000,- en de Excalibur Lady Jewellery ? 64.800,-. Kijk voor meer informatie over Roger Dubuis op RogerDubuis.com. Bel voor verkooppunten in de Benelux met de Richemont groep op 0031 20 524 67 52.