Weet u het nog? Vorig jaar zomer zouden we Europees Kampioen voetballen worden en daarna nog even al het goud op de Olympische Spelen bij elkaar vegen en mee naar huis nemen. Onze Zuiderburen van Ice-Watch hielpen het ons hopen met een speciale Hollandse editie. Dat hebben ze geweten, want we lagen sneller uit het EK dan ooit tevoren en de Olympische Spelen konden het daarna ook niet meer goedmaken. Één (schrale) troost: het artikel met de titel ?ICE Watch voor Holland: Oranje Boven!? van 1 mei 2012 over het horloge heeft wel een medailleplaats opgeleverd: de derde plek in de top 15 meest gelezen artikelen op Horloge.info:

ICE Watch is op dit moment het best verkopende horlogemerk…ter wereld! En om dit voorlopig te blijven, zijn de designers van ICE Watch druk in de weer met originele variaties op het bekende ICE Watch thema. Welke betere gelegenheden voor Nederland, dan  in 2012 Koninginnedag, het EK  voetbal én de Olympische Spelen aan te grijpen en de speciale ICE-Holland te presenteren?


Het is een geniale greep: de bestaande oranje ICE Watch Sili, die van de kunststof kast tot aan de silicone rubberen band helemaal knal oranje is, voorzien van 3 in plaats van 1 pasant en deze dan in rood-wit-blauw… Het horloge is hiermee de hele zomer actueel: bij ieder Oranje feest, bij iedere overwinning en bij iedere medaille, is de ICE-Holland het ultieme oranje horloge. Daar mogen we onze Zuiderburen (ICE Watch komt uit België) toch wel voor bedanken!


ICE-Holland is verkrijgbaar bij alle Ice-Watch dealers in Nederland, in de maten Unisex (? 95,-) en Big (? 105,-). Kijk op Horloge.info/ICE-Watch voor meer nieuws en informatie en bezoek ICE-Watch.com.