Het artikel ?TW Steel Limited Editions voor Tim en Tom Coronel? zorgde voor een twitterrecord. Voor Horloge.info tenminste: het artikel werd 93 keer geretweet en staat 18 keer in iemands favorieten. Een behoorlijk aantal, omdat Horloge.info ?maar? 682 volgers heeft ? vergeleken bij de 58.3K, 79.1K en 107k volgers van respectievelijk Tim, Tom en TW Steel een schijntje. Het artikel over Nederlands grootste horlogemerk en haar twee favoriete ambassadeurs verscheen op 20 december 2013. En oh ja, volgt u ons nog niet op twitter? U kunt ons vinden onder @horloge_info?

De broers Tim en Tom Coronel zijn al jarenlang merkambassadeur van TW Steel, waarvoor het bekendste Nederlandse horlogemerk ter wereld ze ook al een aantal keren heeft geëerd met gelimiteerde edities. En ook in de aanloop naar 2014 krijgen de broers een nieuwe ?The Watch in Steel? op hun naam: Tom ter ere van zijn overwinning in de 200ste WTCC race en Tim omdat hij ook in 2014 weer deelneemt aan de Dakar rally.


De TW Steel ?Tom Coronel WTCC Limited Edition? (ref. TW443, 400 stuks) is een sportief horloge met een krachtige uitstraling, die symbool staat voor het succes van Tom Coronel, en de synergie tussen de coureur en het horlogemerk. Met een kastdoorsnede van 48 millimeter, een chronograaf, opvallende blauwe styling met het logo van de WTCC (World Touring Car Championship) en het startnummer 15 van Tom verwerkt op de wijzerplaat, is de TW Steel Tom Coronel WTCC Limited Edition voor ? 329,- een betaalbaar collectors item.


Tom Coronel WTCC Limited Edition


Broer Tim Coronel start op 5 januari 2014 voor de zevende keer in de wereldberoemde monsterrally: le Dakar 2014. Tim reed zijn eerste zes deelnamen geheel uit ? een prestatie van wereldformaat ? en om hem te stimuleren ook de zevende keer de finish te halen, én om de sportieve samenwerking kracht bij te zetten, eert TW Steel hem met de ?TW Steel Coronel Dakar Limited Edition 2014? (Ref. TW442, 347 stuks). De robuust uitgevoerde , 48 millimeter brede chronograaf met stijlaccenten die onmiskenbaar verbonden zijn met het team en de rally, heeft een prijs van ? 347,-.


TW Steel Coronel Dakar Limited Edition 2014


Beide horloges zijn 5 ATM waterdicht, hebben gehard mineraal glas en een silicone rubberen band. Kijk op TWSteel.com voor verkooppunten en ga naar Horloge.info/TW-Steel voor meer nieuws over het merk.


De eerste foto (bovenaan dit artikel) is een bewerking van de twee Coronel Limiteds over elkaar heen – en dus geen bestaand model!