Hoewel de naam niet erg aanlokkelijk lijkt, heeft Casio weer een nieuw G-Shock gemaakt die de liefhebber blij zal maken: de GA-110GB-1AER. Natuurlijk heeft het horloge de vorm en het formaat die men verwacht en heeft het meer functies dan je ooit nodig zult hebben. Maar daar gaat het niet om ? Casio G-Shock is nu en de combinatie goud/zwart is gruwelijk (dat betekend ?mooi?, voor de ouderen onder ons).

Maar voor de zekerheid toch even de functies en kenmerken op een rij: manuele en automatische wijzerplaatverlichting (via een knop en bij het naar het gezicht toe kantelen van de wijzerplaat), bestendig tegen magnetisme, ultra shock bestendig (het horloge mag gerust van de 3e verdieping uit het raam op straat vallen), wereldtijdenfunctie, stopwatch (van 1/1000ste seconde tot 100 uur), terugtel functie (instelbaar van 1 minuut tot 24 uur), alarm functie met snooze (5 verschillende alarm tijdstippen per dag instelbaar), eeuwigdurende kalender (zodra de kalender juist is ingesteld, zal deze altijd de juiste dag en datum aanduiden) en een waterdichtheid tot 200 meter.


Vraag je je af of dit horloge leuk staat bij je trainingspak, regenpak, een nat pak, een pak of je vol getatoeëerde arm? Kijk dan even op de website van G-Shock ? via een handig tooltje krijg je daar het horloge op 12 verschillende drachten te zien. Het horloge meet 55 millimeter en kost ? 149,-.