Skav is een nieuw horlogemerk, ontwikkeld in Amsterdam. De horloges van Skav combineren het strakke, veelgeroemde Scandinavische design, met robuuste kwaliteit. De hele collectie van 80 modellen is voorzien van saffierglas. Winkelverkoopprijzen beginnen bij ? 159,-

Omdat Horloge.info graag ruimte biedt aan Nederlandse initiatieven laten we Skav zichzelf voorstellen:


Design
Skav staat voor het nu. De horloges combineren fijnzinnig Scandinavian design met robuuste Nederlandse kwaliteit. Zakelijk, sportief of casual. De horloges vormen een eenheid met de pols en passen bij de eigenzinnige trotse eigenaar. Strak, zonder overbodige tierelantijnen. Want hoe je het ook wendt of keert, de functie van een horloge is de exacte tijd aan te geven. It?s about time!


Kwaliteit
Skav is het enige merk in zijn klasse dat de volledige collectie uitvoert met het hardst beschikbare horlogeglas. Alleen diamant overtreft de hardheid van saffierglas. Het unieke ontwerp en de kwaliteit van Skav is tijdloos. Naast het saffierglas, maken het roestvrij staal, Ionised Plating (IP), het Miyota uurwerk, geïntegreerde horlogebanden en waterbestendigheid het tot een uitermate stevig horloge. Uniek in zijn klasse. Exclusieve topkwaliteit volgens de modernste techniek.


Four men with a mission
Skav staat voor kennis, ervaring en vooral visie op wat een horloge moet zijn. Frans Horsten en Henk van Velthoven zijn al meer dan twintig jaar actief in de horlogebranche. Jorgen Boukens en Maarten Bakker ontwikkelen ideeën tot een product. Hun gezamenlijke droom, een eigen vernieuwend horlogemerk op de markt brengen, verwezenlijken ze met Skav. Een uitgebalanceerd team met een passie. Met deze vernieuwende horloges onder de naam Skav als statement en resultaat.


Gaat u even kijken bij Skav? www.skav.com