Diesel presenteert voor het voorjaar en de zomer van 2012 een nieuwe collectie horloges onder de Master Brigade vlag: vier horloges met onderling totaal andere functionaliteiten, maar wel in een gemeenschappelijke vintage militaire look. De horloges zijn ook in andere kleuren ondergebracht in een grotere collectie, die Diesel ondermeer betitelt als ?SBA?. Waarbij SBA staat voor Super Bad Ass!

Diesel?s Master Brigade horloges zijn een moderne interpretatie van vintage militaire stijlen, gecombineerd met moderne kleurcombinaties en technieken. De horloges hebben een gebruikte look door de haast roestbruine kasten en bruin lederen banden en lopen qua afmeting op van een forse 47 millimeter, tot een extreem grote 60 millimeter. Ook functioneel lopen de horloges behoorlijk uiteen, van een simpel ?driewijzer? horloge tot een chronograaf met 4 verschillende tijdsaanduidingen ? zowel digitaal als analoog ? via vier verschillende uurwerken.


Diesel Master Brigade


De Diesel Master Brigade horloges zijn er ook in wit (White Out), zwart (Black Out) en zilvergrijs (SBA) en kosten tussen de ? 159,- en ? 350,- euro. Kijk voor meer informatie over Diesel horloges op DieselTimeFrames.com.