GoldVish staat bekend om z?n zeer exclusieve telefoons. Met de Revolution met ingebouwde mechanische chronograaf overtreft GoldVish zichzelf en verdient ook een vermelding op Horloge.info; telefoons en horloges lijken zich nu in bijna iedere vorm gevonden te hebben.

Er komen op Horloge.info regelmatig bericht langs over horloge-Apps voor de iPhone, maar dat is allemaal elektronica. De GoldVish Revolution is dat qua telefoon-techniek ook, de ingebouwde chronograaf applicatie is echter mechanisch! GoldVish is hiertoe een samenwerkingsverband aangegaan met de Zwitserse horlogemaker Frédéric Jouvenot (zie de website voor foto’s van het uurwerk), die een buitengewoon automatisch chronografen uurwerk met kolomwiel creëerde, waarvan de rotor boven de wijzerplaat draait. Het prachtige chronografen uurwerk is zo vrij van obstakels via de achterkant van de telefoon te bezichtigen.


het gezicht van de GoldVish RevolutionDe GoldVish Revolution is gemaakt van 18 karaat wit en rosé goud. De telefoon is belegd met 29 karaat VVS-1 diamanten en is voorzien van de laatste technologie op mobiele telefoon gebied. Het ontwerp is gedaan door Emmanuel Gueit: ?Dit meesterstuk is een slimme mix van historie, functionaliteit, elegantie en modern design, wat het een tijdmeter en mobiele telefoon in één maakt. Een hele nieuwe combinatie?.


In tegenstelling tot de meeste iPhone Apps is de GoldVish Revolution niet gratis. De horlogetelefoon / het telefoonhorloge zal in een oplage van slechts 9 stuks, en alleen op verzoek worden gemaakt en kost ? 369.000,-. Kijk op de website van GoldVish voor verkooppunten.