Hamilton is voor de tweede keer hét horlogemerk, waarmee Bruce Willis in een ?Die Hard? film gezien wil worden. Zijn karakter John McClane droeg al een Hamilton in ?Live Free or Die Hard?, en in ?A Good Day to Die Hard?, die op 14 februari in première ging, draagt hij opnieuw een horloge van het Zwitserse merk met Amerikaanse roots.

In de vijfde aflevering van ?Die Hard? gaat John McClane naar Moskou om zijn zoon Jack (gespeeld door Jai Courtney) waarvan hij vervreemd geraakt is, te helpen. Zoals gewoonlijk bevindt John zich op de verkeerde plaats op het verkeerde moment, want hij heeft in no-time de Russische maffia op zijn hielen én moet proberen een dreigende oorlog af te wenden. De film is één groot spektakelstuk, waarbij vader en zoon, gesteund door hun betrouwbare Hamilton horloges, tot het uiterste moeten gaan om als laatste overeind te blijven.Bruce Willis draagt in de film de Hamilton Jazzmaster Viewmatic; een 44 millimeter breed stalen horloge met automatisch uurwerk (? 595,-) en Jai Courtney draagt de 42 millimeter brede automatische Khaki X-Patrol chronograaf (? 1.295,-).


Hamilton Jazzmaster Viewmatic en de Khaki X-Patrol - klik aan voor een grote afbeelding


Hamilton is al decennialang partner van verschillende iconische films, zoals ?2001: A Space Odyssey?, ?I Am Legend? en de ?Men In Black? trilogie. Kijk op HamiltonWatch.com en Horloge.info/Hamilton voor meer nieuws en informatie over het horlogemerk.