Patek Philippe

557e8606_logopatekphilippe

Patek Philippe Chronograph Perpetual CalendarPatek Philippe (opgericht in 1839) heeft de reputatie de beste horlogemaker ter wereld te zijn, waarbij ze de hoogste technische en esthetische standaard zetten binnen de horloge-industrie. Patek Philippe is beroemd voor het maken van de meest geprezen en gewilde horloges en is leider op het gebied van kwaliteit, innovatie en ontwerp. Daarnaast brengen vintage (zak)horloges van Patek Philippe op horlogeveilingen recordbedragen op.


Met een indrukwekkende erfenis van meer dan 70 patenten, is Patek Philippe de enige manufactuur (het gehele uurwerk is in eigen huis geproduceerd) waarvan al de mechanische horloges voldoen aan de precieze standaarden van het “Geneefse zegel”. Elk component en uurwerk wordt onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles, precieze handafwerking en ongelofelijke aandacht voor details. Dit nauwkeurige proces garandeert dat er geen slijtage optreedt, superlatieve prestaties en uiterst precieze tijdmeting.


Horloges van Patek Philippe zijn symbolen van onderscheidendheid en exclusiviteit, en zijn gemaakt om lang mee te gaan. Een levenslang statement van uitmuntendheid en verfijning waarmee men, bij het doorgeven aan de volgende generaties, een traditie creëert van uitmuntendheid.


http://www.patek.com/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Patek Philippe